Marise

Marise (56 jaar)
Zoekt: Man
Provincie: Friesland

Marise

Beschrijving van Marise:

Het leven is te kort om na te blijven denken over het verleden. Dat doe ik dus niet meer. Ik kijk vooruit en ga weer verder. En als er een leuke, aardige en vitale vent is die dat ook wil, waarom niet met mij?

Lengte: 170-175
Figuur: Dik
Oogkleur: groen
Haarkleur: gekleurd
Opleiding: HBO
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
Rookt: Nee
Cupsize: cup D
Huidskleur: blank
Schaamstreek: Kaal

Nu contact met Marise
gouweouw (39)
gouweouw
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Het heeft totaal geen zin om naar het verleden te kijken en dat ben ik ook niet meer van plan. Tijd voor een nieuwe man in mijn leven. Carriere is wel belangrijk voor mij en zoek wel iemand met werk en die ook echt iets van zijn leven wilt maken en dan het liefste samen met mij.

Nu een date met gouweouw
Jokel (43)
Jokel
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Weet van mezelf wel dat ik niet de dunste, mooiste en aantrekkelijkste ben, zeg altijd maar op ieder potje past een dekseltje, vind vast wel iemand die van me rondingen houd ik ben er zelf namelijk best trots op, je kan het met mij trouwens ook erg gezellig hebben!

Nu een date met Jokel
Klaudiaatje (41)
Klaudiaatje
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt en dat is voor nu ook helemaal prima. Maar nu heb ik niets meer om te doen in mijn vrije tijd. Heb jij soms een leuk ideetje?

Nu een date met Klaudiaatje
Lentha (19)
Lentha
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Mijn ex was de eerste die met mij de liefde bedreef, fijn vond ik het niet en daarna is het me altijd tegengevallen. Hoor veel andere verhalen, hoe heerlijk het wel niet is en zou graag een ervaren persoon willen leren kennen om te kijken of ik het daarmee wel lekker vind.

Nu een date met Lentha
Friedie (68)
Friedie
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Weet je hoe het voelt om al jaren getrouwd te zijn, maar je niet geliefd te voelen? Dat is eigenlijk altijd al zo geweest, eigenlijk passen we helemaal niet bij elkaar. Maar het ging zo in die tijd en nu moeten we het er mee doen. Het zou beter te verdragen zijn als ik af en toe contact kan hebben met een lieve man, die misschien ook een beetje eenzaam is en af en toe gezelschap wil hebben. Misschien kunnen we wat betekenen voor elkaar. Schrijf me anders eens een lief berichtje, ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

Nu een date met Friedie
climaxdeskundige (35)
climaxdeskundige
Vrouw zoekt Man
Provincie: Friesland

Over mij: Kun jij mij een heerlijke climax bezorgen, niet eenmalig maar met grote regelmaat? Daarna mag je hard stotend mijn lekkere kont volspuiten, vind het heerlijk als je mij vanachteren diep neemt.

Nu een date met climaxdeskundige

Naam: anouk-
Leeftijd: 22 jaar
Land:
Woonplaats:

Chat Nu!

Naam: afanaida
Leeftijd: 32 jaar
Land: Nl
Woonplaats: Rotterdam

Chat Nu!

Naam: Jasmina-
Leeftijd: 28 jaar
Land:
Woonplaats:

Chat Nu!

Naam: felina
Leeftijd: 25 jaar
Land: Nl
Woonplaats: Oss

Chat Nu!

Naam: classybabs
Leeftijd: 53 jaar
Land: Be
Woonplaats: Knokke-heist

Chat Nu!

Naam: Sharity
Leeftijd: 25 jaar
Land:
Woonplaats:

Chat Nu!